hosteleria Manresa
 
└rea de clients
Facebook ViladomatSegueix-nos a Facebook
Ofimàtica - Hoteleria a MoiÓ

OfimÓtica-hoteleria MoiÓServei de manteniment, instalĽlaciˇ i suport tŔcnic a MoiÓ en tota la gamma de productes distribu´ts als nostres clients. Som especialistes en servei tŔcnic de TPV's tÓctils, impressores multifuncions, enregistradores, etiquetadores i balances comercials.

A Viladomat realitzem instal.lacions integrals d'oficines, ofimßtica i hotelerÝa encarregant-nos durant tot el procÚs que el resultat final sigui atractiu i funcional segons els requeriments especÝfics de cada client.

Situats en el sector hoteler, tenim la necessitat d'estar contÝnuament pendents de nous productes, serveis i funcionament de l'ampli ventall al qual ens dediquem, des de mobiliari, maquinÓria, fidelitzaciˇ de clients, fins complements per oficines, bars o altres empreses.

La qualitat , servei i l'atenciˇ sˇn els pilars de la nostra empresa, sense els quals no podrÝem merŔixer la confianša que tots els clients fins avui dia ens atorguen.

La creaciˇ de la web, eina fonamental avui dia, tambÚ forma part de l'evoluciˇ constant en la que ens movem, aixÝ doncs volem poder arribar a tothom amb un simple 'click' des del seu ordinador personal o des del seu lloc de treball.

 
Diagonal 71, 08271 Artés
Tel: 678 650 300
E-mail: info@viladomatonline.cat
*Tots els productes apareixen sense IVA.