hosteleria Manresa
 
Àrea de clients
Facebook ViladomatSegueix-nos a Facebook
Ofimàtica - Hoteleria al Bages

Ofimàtica-hoteleria BagesServei de manteniment, instal•lació i suport tècnic al Bages en tota la gamma de productes distribuïts als nostres clients. Som especialistes en servei tècnic de TPV's tàctils, impressores multifuncions, enregistradores, etiquetadores i balances comercials.

A Viladomat realitzem instal.lacions integrals d'oficines, ofimática i hotelería encarregant-nos durant tot el procés que el resultat final sigui atractiu i funcional segons els requeriments específics de cada client.

Situats en el sector hoteler, tenim la necessitat d'estar contínuament pendents de nous productes, serveis i funcionament de l'ampli ventall al qual ens dediquem, des de mobiliari, maquinària, fidelització de clients, fins complements per oficines, bars o altres empreses.

La qualitat , servei i l'atenció són els pilars de la nostra empresa, sense els quals no podríem merèixer la confiança que tots els clients fins avui dia ens atorguen.

La creació de la web, eina fonamental avui dia, també forma part de l'evolució constant en la que ens movem, així doncs volem poder arribar a tothom amb un simple 'click' des del seu ordinador personal o des del seu lloc de treball.

 
Diagonal 71, 08271 Artés
Tel: 678 650 300
E-mail: info@viladomatonline.cat
*Tots els productes apareixen sense IVA.