hosteleria Manresa
CASHSAFE INGRESSA/VALIDA BILLETS
CASHSAFE INGRESSA/VALIDA BILLETS
ReferŔncia: 9023
Data publicaciˇ: 14-12-2015
Categoria: Seguretat
Sub-categoria: Caixes fortes per billets
Info:

La Sèrie CASHSAFE és un potent sistema d'ingrés i validació de bitllets. El complement perfecte per a les Sèries de caixes professionals OLLE .

CASHSAFE combina el control d’autenticitat dels bitllets tot posant-los a bon resguard dins de la caixa forta, amb el reconeixement de l'usuari que ha efectuat l'ingrés. Un cop l'ingrés ha estat realitzat, el sistema imprimeix un rebut indicant el detall dels bitllets dipositats, la data/hora, el codi d'usuari i terminal.

Pantalla tàctil de 8' que facilita la interfície. El programari de gestió permet el registre de l'activitat, la comptabilitat i el quadrar dels ingressos, amb la possibilitat de generar distincions per valor, bitllet i quantitat. Utilitza un validador de bitllets d'última generació, ideal per aplicacions d'alt volum i disposa d'una tecnologia anti-pesca molt adequada contra al frau i a la manipulació.

Control centralitzat mitjançant una aplicació web, accessible a través d’un navegador genèric via Ethernet. Permet accedir en temps real als diferents terminals que es configurin i pot visualitzar informació detallada d'estat de perifèrics, estat comptable, alertes i incidències, així com interactuar amb cadascun dels terminals. També es podrà accedir a la configuració dels usuaris web i els seus permisos, així com un històric a nivell de xarxa de terminals, que permetrà veure a nivell global totes les transaccions i alarmes que es donen dins de la xarxa.

Especificacions

  • Xassís d'alumini.
  • Pantalla tàctil de 8 '.
  • Impressora tèrmica.
  • Connexions USB i Ethernet.
  • Validador d'alta seguretat.
  • Programari en Català , Castellà , Anglès i Francès.
 
Preu: Consultar
+infoDemani informaciˇ sobre el producte
 
 
Diagonal 71, 08271 Artés
Tel: 678 650 300
E-mail: info@viladomatonline.cat
*Tots els productes apareixen sense IVA.