hosteleria Manresa
 
Àrea de clients
Facebook ViladomatSegueix-nos a Facebook
Condicions de compra
Preus:
Aquesta oferta anul.la a totes les anteriors. Els preus d'aquesta oferta no inclueixen el corresponent 21% d'IVA. Els preus poden ser modificats sense avís previ. Disposem, a més dels productes ofertats en aquesta web, de un catàleg general amb més de mil referències. No dubti en sol.licitar-lo.

Entrega de material:
El plaç d'entrega del material se li comunicarà un cop efectuada la compra. En cas de no disposar d'algun article determinat en el moment de confeccionar la comanda, ens posarem en contacte amb el client i se li informarà del plaç en el qual estarà disponible. Les comandes s'atendran per rigurós ordre de recepció.

Ports:
Import fixe de 15€ per a tota la península. Les comandes rebudes desde Canàries tindran un suplement adicional en els ports.

Reclamacions o devolucions:
No s'admetran devolucions o reclamacions de productes passats 15 dies desde l'entrega del material. El material a retornar es comunicarà prèviament via e-mail(info@viladomatonline.cat) a les nostres oficines, i un cop retirat el material per el nostre equip de reparto es realitzarà l'abonament del preu del producte.

Forma de pagament:
Transferència bancària: Transferència de l'import de la comanda al número de compte corrent propietat de Viladomat - Ofimàtica|Hoteleria.
Compte Beneficiària: 0049 0589 88 2610989009 (SANTANDER).
Indiqui en el concepte el número de comanda, nom i DNI. La comanda no serà efectiva fins que la transferència consti en la nostre compte.
Si en el plaç de 5 dies hàbils desde la realització de la comanda, no rebem el pagament en les nostres comptes, la comanda es cancel.larà.

Tarjeta de crèdit: Aquest sistema és vàlid per a tarjetes Visa/Mastercard/4B, insertant el número de tarjeta, data de caducitat i mitjançant una clau associada a la tarjeta que només coneix el seu propietari.
El pagament es realitza a través d'una pàgina segura allotjada a l'entitat bancària(LaCaixa), pertant només el client intercanviarà les dades de la seva tarjeta de crèdit amb aquesta entitat, nosaltres no tindrem en cap moment accés a aquestes dades, el banc s'encarregarà de comunicar-nos si s'ha realitzat el pagament correctament.

Impagats:
És també norma general d'aquesta empresa no servir cap tipus de comanda si es troba pendent de solució el cobrament de material retornat o amb el seu venciment excessivament superat. També correrà a càrrec del client els gastos de devolució i demora.

 
Diagonal 71, 08271 Artés
Tel: 678 650 300
E-mail: info@viladomatonline.cat
*Tots els productes apareixen sense IVA.