hosteleria Manresa
 
└rea de clients
Facebook ViladomatSegueix-nos a Facebook
Condicions de compra
Preus:
Aquesta oferta anul.la a totes les anteriors. Els preus d'aquesta oferta no inclueixen el corresponent 21% d'IVA. Els preus poden ser modificats sense avÝs previ. Disposem, a mÚs dels productes ofertats en aquesta web, de un catÓleg general amb mÚs de mil referŔncies. No dubti en sol.licitar-lo.

Entrega de material:
El plaš d'entrega del material se li comunicarÓ un cop efectuada la compra. En cas de no disposar d'algun article determinat en el moment de confeccionar la comanda, ens posarem en contacte amb el client i se li informarÓ del plaš en el qual estarÓ disponible. Les comandes s'atendran per rigurˇs ordre de recepciˇ.

Ports:
Import fixe de 15Ç per a tota la penÝnsula. Les comandes rebudes desde CanÓries tindran un suplement adicional en els ports.

Reclamacions o devolucions:
No s'admetran devolucions o reclamacions de productes passats 15 dies desde l'entrega del material. El material a retornar es comunicarÓ prŔviament via e-mail(info@viladomatonline.cat) a les nostres oficines, i un cop retirat el material per el nostre equip de reparto es realitzarÓ l'abonament del preu del producte.

Forma de pagament:
TransferŔncia bancÓria: TransferŔncia de l'import de la comanda al n˙mero de compte corrent propietat de Viladomat - OfimÓtica|Hoteleria.
Compte BeneficiÓria: 0049 0589 88 2610989009 (SANTANDER).
Indiqui en el concepte el n˙mero de comanda, nom i DNI. La comanda no serÓ efectiva fins que la transferŔncia consti en la nostre compte.
Si en el plaš de 5 dies hÓbils desde la realitzaciˇ de la comanda, no rebem el pagament en les nostres comptes, la comanda es cancel.larÓ.

Tarjeta de crŔdit: Aquest sistema Ús vÓlid per a tarjetes Visa/Mastercard/4B, insertant el n˙mero de tarjeta, data de caducitat i mitjanšant una clau associada a la tarjeta que nomÚs coneix el seu propietari.
El pagament es realitza a travÚs d'una pÓgina segura allotjada a l'entitat bancÓria(LaCaixa), pertant nomÚs el client intercanviarÓ les dades de la seva tarjeta de crŔdit amb aquesta entitat, nosaltres no tindrem en cap moment accÚs a aquestes dades, el banc s'encarregarÓ de comunicar-nos si s'ha realitzat el pagament correctament.

Impagats:
╔s tambÚ norma general d'aquesta empresa no servir cap tipus de comanda si es troba pendent de soluciˇ el cobrament de material retornat o amb el seu venciment excessivament superat. TambÚ correrÓ a cÓrrec del client els gastos de devoluciˇ i demora.

 
Diagonal 71, 08271 Artés
Tel: 678 650 300
E-mail: info@viladomatonline.cat
*Tots els productes apareixen sense IVA.